RİZE / PAZAR - Pazar İmam Hatip Ortaokulu

Ortak eTwinning Projemiz: HERKESE SESLENİYORUZ

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, 2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. kanaat dönemi içerisinde ilçemiz Haberal Ortaokulu ile ortak kurucusu olduğumuz "HERKESE SESLENİYORUZ" isimli eTwinning projemizin çalışmaları başladı.

Proje, ülkemizdeki görme engelli bireylerin sesli kitaplara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak için okul websiteleri aracılığıyla ortak platformlar oluşturmayı amaçlıyor. Projede aktif olarak öğrencilerimiz yer alacaktır. Okulumuz proje koordinatörü: Halil İbrahim AKSAKAL.

Projeye başvurmak isteyen okullardaki öğretmenlerimizin öncelikle eTwinning platformuna kayıt olmaları gerekmektedir (kayıtlı değilse). Ardından poje adıyla (HERKESE SESLENİYORUZ) arama yaparak başvuru yapabilirler. Projeye dahil olmak isteyen okullardaki öğretmenlerimiz için iki kurucu ortak okul olarak projenin tanıtım kitapçığı ve işleyişi, bir eTwinning kayıt kılavuzu ve eTwinning´de paylaşım yapma kılavuzu hazırladık. Aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Yayın: 08.02.2019 - Güncelleme: 03.03.2019 20:59 - Görüntülenme: 793