RİZE / PAZAR - Pazar İmam Hatip Ortaokulu

Mezun Öğrencimizden 8. Sınıf öğrencileri için Söyleşi Programı

Salgın koşullarında öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak amaçlı geçen sene başlatmış olduğumuz; ''Tecrübe Konuşuyor'' isimli çevrimiçi söyleşi etkinliğimizin bu sene birincisi düzenlendi. Okul psikolojik danışmanımız Muhammed Enes Güneş'in moderatörlüğünde 2019-2020 senesinde okulumuzdan mezun olan, şuan TOBB Fen Lise'sinde okuyan öğrencimiz Mervenur Yıldız konuğumuz oldu. Salgın şartlarında LGS' ye nasıl hazırlandığını, kendisini nasıl motive ettiğini, nasıl bir çalışma sistemi olduğunu, neler hissettiğini, zorluklarla nasıl başa çıktığını genel olarak paylaşan öğrencimiz, sonrasında öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Öğrencimize mezun olduğu okuluna zaman ayırdığı ve arkadaşlarıyla tecrübesini paylaştığı için teşekkür ederiz.

29-03-202129-03-2021

Yayın: 29.03.2021 - Güncelleme: 29.03.2021 15:34 - Görüntülenme: 267