Ekm

Peygamber Efendimizin doğumunun  1452. yıldönümü vesilesiyle okulumuzda Mevlid-i Nebi  programını gerçekleştirdik. Programımıza katılarak, katkılarını bizden esirgemeyen Pazar İlçe Müftülüğü şube müdürü Kazım GENÇ hocamıza, Kirazlık Camii imam hatibi Mustafa BÖLÜKBAŞ hocamıza, Merkez Camii müezzini Kadir KÜÇÜK hocamıza ve programda emeği geçen  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Pazar İmam Hatip Ortaokulu spor kulübü faaliyetlerine başladı.Kulüp ilk olarak voleybol takımı kurarak okulumuz kapalı spor salonunda  antrenmanlarına başladı.

Eyl

Okulumuzda düzenen ilköğretim haftası kapsamında günün anlam ve önemi, ardından şiirler ve günün anlam ve önemini belirten sözler okundu.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Haz

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibariyle 5. sınıflarımızdan biri, yabancı dil ağırlıklı sınıf (İngilizce) olarak açılmıştır. Yabancı dil ağırlıklı sınıfımızda öğrencilerimize 31.05.2023 tarihinde Yoğunlaştırılmış Dil Programı Yıl Sonu İzleme Değerlendirme Sınavı uygulanmıştır.

May

KTS kapsamında okul koridorlarına öğrencilerin teneffüslerde oynayabileceği akıl ve zeka oyunları (satranç, mangala vb.) yerleştirildi.

May

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na her sene başvuran ve öğrencilerin öğretmenleri rehberliğinde projelerini hazırlayarak sergileyen okulumuzda bu eğitim öğretim yılında öğrencilere 5 gün süren bir eğitim verilerek, öğrencilerden gelen 38 fikir değerlendirilerek Doğal Afetler ve Afet Yönetimi-Çevre ve Çevreyi Koruma-Kültürel Miras tematik alanlarında 13 projeyle başvuru gerçekleştirildi.

May

Kalite takip sistemi (KTS) kapsamında her öğrencinin bir bitkiyle ilgilenmesi sağlanarak, okulumuzun uygun yerleri  çiçeklendirilmiştir.

May

Okulumuzda kts (kalite takip sistemi) kapsamında öğrenciler arasında çiçekler yetiştirilerek hediye etme etkinliği düzenlendi.

May

Okulumuzda destekleme ve yetiştirme kurslarının değerlendirilmesi için ikinci dönem deneme sınavı yapılması planlanmıştır. Deneme sınavı ile ilgili duyurular okul ve sınıf  panolarına asılmıştır.

Nis

Kalite Takip Sistemi (KTS) kapsamında, okulumuz Akademik Takip Komisyon öğretmenleri toplantısını gerçekleştirmiştir. Akademik başarıyı arttırma ve seviye takiplerinin yapılmasıyla ilgili istişarelerde bulunulmuştur.