Ara

Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulanan 5/A sınıfımızda, ikinci ünite ile ilgili öğrencilerimizle düzenlenen etkinlik kapsamında; My Town ile ilgili hazırladığımız etkinlikte öğrencilerimiz turist olarak yerel halka adres sorup, adres tarifi verdiler.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün bünyesindeki projelerden MÜMKÜN (Müfredattan Marifete Kültür Nesli) projesi kapsamında  okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Başöğretmeni Abdullatif KÖMÜRCÜ eşliğinde 7/C sınıfı öğrencilerinin katılımıyla "Doğruluk" konulu  Çat Kapı tiyatro etkinliği başlamıştır.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün bünyesindeki projelerden MÜMKÜN (Müfredattan Marifete Kültür Nesli) projesi kapsamında  okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Başöğretmeni Abdullatif KÖMÜRCÜ eşliğinde Çat Kapı tiyatro ekibi  çalışmalarına başlamıştır.

Kas

2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminde okulumuz içinde öğrenciler arası kitap okuma yarışması düzenliyoruz. 5-6.sınıflar ile 7-8.sınıflar iki ayrı kategoride yarışmaya katılabilecekler. Öğrencilerimiz, öncelikle ilgili öğretmenlere ulaşıp başvurularını yaptıktan sora her kategori için belirlenmiş olan iki kitabı dönem sonuna kadar okuyacaklardır. Dönem sonunda yazılı bir sınav yapılacaktır. Elde edilen derecelere göre öğrencilerimiz; tekerlekli paten, temel eğitici mikroskop seti ve kelime oyunu seti ile ödüllendirilecektir.