Nis

2023 yılı başından bu yana öğretmenlerimizin çabası ve öğrencilerimizin yaptığı bazı bağış kitaplarla bir kütüphane oluşturduk. Kütüphane duvarlarını okulumuz görsel sanatlar dersi öğretmeni Aşkın Celep'in desteğiyle süsledik ve kütüphaneye son şeklini verdik. Bunun yanı sıra kütüphanede 16 kişilik okuma ve ders çalışma köşeleri (masaları) hazırladık.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizin kitaba daha kolay erişimi için katlarımızdan birine "ASKIDA KİTAP" köşesi oluşturduk. Kitap sayılarının artmasıyla köşemiz daha kullanışlı bir hale geliyor.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında program gerçekleştirdik.

Nis

Kalite Takip Sistemi (KTS) kapsamında Matematik öğretmenimiz Seda ÖNÇEKEN, öğretmenlerimize eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları ile ilgili sunum yapmıştır.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayı boyunca günün ayet ve hadisi konulu etkinlik yapılmaktadır.

Mrt

Okulumuzdaki Mesleki tatbikat Kulübü; mesleki uygulama  kapsamında, öğrencilerin mesleki bilgi ve becerileri ile okul kültürünü kazanması adına Cuma günü hutbe okuması yapmıştır. Öncülük eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa Cebir'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 5,6,7 ve 8. sınıflar düzeyinde deneme sınavı yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında, 20.03.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda program gerçekleştilmiştir. Programda emeği geçen Başöğretmenimiz Abdullatif KÖMÜRCÜ öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Ardından 12 Mart sinevizyon gösterisi yapıldı."Bayraksız Olamam" ve "İstiklal Uğruna" adlı şiirler okundu.İstiklal Marşı klibinin izlenmesiyle program son buldu.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Gönüllü gençlerden oluşan ekip öğretmen ve öğrencilerimize güzel bir gün yaşattı.

~Koca Ayak

~Matrak

~Dart

~Okçuluk

~Çivili Tahta

~ŞutveGol

~Halat Çekme

~Akıl ve Zeka Oyunları gibi bir çok etkinlikte hep beraber eğlenceli bir gün yaşadık.

İlçemiz Gençlik Merkezi gönüllü gençlerimize bize bu güzel günü yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.

Ara

Program sonunda sanal gerçeklik gözlükleriyle mesleklerle ilgili izlenim yaptırıldı.

Ara

Yoğun katılımla gerçekleştirilen sabah namazı etkinliğinden sonra öğrenci  ve velilerimize çorba  ikramında bulunarak etkinliğimizi sonlandırdık.

Etkinliğimize katılım gösteren  Belediye Başkanımız Ahmet BASA, İlçe Müftümüz Recep ŞAHAN, öğrenci ve velilerimize, ikramda desteklerini sunan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuza, Birlik Başkanımız Mustafa BÖLÜKBAŞA teşekkür ediyoruz.